Hejsan hallåsan!

Oh jeezz! Vart ska jag börja? Det var så sjukt roligt, hela resan var underbar. Säkert den bärsta resan jag ever har varit på! Vi besökte de sjlvklara ställena som Madame Tussods, Piccadilli, Big Ben, London eye (åkte inte, dock), west end (mamma mia), tour bus (såklart), hardrock café och sen massa fler småställen som abbey road, det här hotellet alla kändisar bor på (ved heter det nu igen?), marble arch, victoria och massa massa meeer!
Och sen till sist, at last.... Richmond!!
Oh! Det var helt underbart! Asså staden Richmond var nog något av det vackraste jag har sett. Det var som en jättestor "gamla stan" (men hela London är ju som gamla stan tänker ni då. Ja, det stämmer,men det var liksom lite mindre byggnader här och lite smalare gator och det fanns gränder och hela den biten :) (y)
Hela richmond är typ ett berg och skolan ligger högst upp på berget. (jobbigt, men ändå inte. fatta utsikten!?) Skolan är som ett jättestort slott :D som är typ renoverad på insidan (freeesh!) och i källaren finns ett jättemysigt "hang out" med typ soffor biljardbord en altan och lite. Rutn om skolan är en jättefin trädgård med massa fina växter. Just nu ligger svenska skolans kontor i ett mini slott (jättefint stort gammal engelskt hus) som ligger i trädgården men de ska flytta till ett hus övergatan som tydligen skulle bara bättre :) (y) lektioner och sånt ska vi ha i stora huset. Det finns två fik; Starbucks och något annat som jag inte la på minnet ;)
ja, jag vet inte om det finns så jättemycket mer att skriva. Jag har ju tagit massor bilder som jag ska lägga upp och "Bilder säger mer än tusen ord."

Bildern alägger jag upp inom kört, men jag har massa plugg nu när jag har varit borta och så. Innan Juni börjar iaf! :)

Ask away! om det skulle vara nögöt. men som vanligt tror jag att jag fick med allt :)

Jag vet att tussods är felstavat x)

Tuddles kings and queens!